Program za izradu faktura

Besplatni predlošci izgleda faktura


1. Predlošci faktura u PDF-u
2. Predlošci HTML faktura
3. Predlošci faktura u Wordu (.dotx, .doc) / Google docs
4. Predlošci faktura u Excelu (.xls) / Google sheets

1. Predlošci faktura u PDF-u:

faktura primjer BiH FAKTURA PRIMJER BIH (pdf)

2. Predlošci HTML faktura:

knjižna obavijest (odobrenje) kupcu primjer BiH KNJIŽNA OBAVIJEST (ODOBRENJE) KUPCU PRIMJER BIH (html)

3. Predlošci faktura u Wordu (.dotx, .doc) / Google docs:

transakcijski račun izgled BiH TRANSAKCIJSKI RAČUN IZGLED BIH (word) predračun primjer BiH PREDRAČUN PRIMJER BIH (word) knjižno zaduženje (terećenje) primjer BiH KNJIŽNO ZADUŽENJE (TEREĆENJE) PRIMJER BIH (word) storno računa primjer BiH STORNO RAČUNA PRIMJER BIH (word) predračun na engleskom obrazac BiH PREDRAČUN NA ENGLESKOM OBRAZAC BIH (word) obrazac fakture BiH OBRAZAC FAKTURE BIH (word)

4. Predlošci faktura u Excelu (.xls) / Google sheets:

predračun (proforma račun) obrazac BiH PREDRAČUN (PROFORMA RAČUN) OBRAZAC BIH (excel) faktura template BiH FAKTURA TEMPLATE BIH (excel) primjer računa (faktura) bez pdv-a BiH PRIMJER RAČUNA (FAKTURA) BEZ PDV-A BIH (excel)

DOBRO DOŠLI NA NAŠU STRANICU ZA BESPLATNE PREDLOŠKE FAKTURA

Ovdje možete dobiti preko 10 besplatnih predložaka faktura u formatima PDF, Excel, Word i Google dokumenti/tablice. Svi predlošci se mogu preuzeti, uređivati i personalizirati.

Što je predložak fakture?

Predložak fakture standardni je izgled fakture koji sadrži informacije na poželjan i strukturiran način. Predložak fakture može se koristiti kao referentni dokument za generiranje faktura. Općenito, sljedeći osnovni elementi uključeni su u predložak fakture:

Kako kreirati vaš vlastiti predložak fakture

 1. 1. Odaberite naš predložak fakture
 2. 2. Preuzmite ga
 3. 3. Zamjenite logotip
 4. 4. Ispunite informacije o vašem poslovanju

Kako kreirati vaš vlastiti predložak fakture za Excel & Google Tablice

 1. 1. Odaberite predložak fakture označen kao “Excel / sheets“
 2. 2. Preuzmite ga
 3. 3. Zamjenite logotip
 4. 4. Ispunite informacije o vašem poslovanju

Kako kreirati vaš vlastiti predložak fakture za Word & Google Dokumente

 1. 1. Odaberite predložak fakture označen kao “Word / docs“
 2. 2. Preuzmite ga
 3. 3. Zamjenite logotip
 4. 4. Ispunite informacije o vašem poslovanju

Koji je najbolji besplatni predložak fakture?

Preporučujemo korištenje našeg besplatnog PDF predloška fakture jer je to naš najpopularniji predložak. Najbolji način za generiranje i upravljanje vašim fakturama je korištenje našeg jednostavnog programa za izradu faktura. Alternativno, možete koristiti PDF uređivač za ručno popunjavanje predloška fakture.

Prednosti upotrebe dobrog izgleda fakture

Jeste li znali da možete iskoristiti vašu fakturu kako biste izgradili bolji odnos sa svojim klijentima?

Fakture su više od obavijesti o vašoj transakciji. U ovom ću članku pisati o nevjerovatnim načinima kako da se vaši klijenti osjećaju cijenjenima i nastave koristiti vaše usluge s entuzijazmom.

Možete uživati ​​u pogodnostima dobrog izgleda fakture o kojima ću pisati u ovom članku, koje nude značajke koje će vam omogućiti da pozitivno prikažete svoj brend.

Ostavite dobar dojam o vašem brendu na klijenta

Klijenti koji su prvi put koristili vaše usluge, mogu ih ponovo koristiti ako im ostavite dobar dojam nakon prvog ugovora.

Fakture s dobrim izgledom osmišljene su u tu svrhu. Koristite fakture sa značajkama značajke koje vam omogućavaju da ostavite personaliziranu bilješku za vašeg klijenta.

Uvijek trebate iskoristiti fakturu da biste ostavili poruku "Hvala" i time pokazali da cijenite klijenta i njegovu kupnju.

Uključite fakture u strateški potez vašeg brenda

Dobar izgled fakture trebao bi vam pružiti priliku za stvaranje lijepih i prilagođenih faktura koji odražavaju vizualni identitet vašeg brenda.

Dobar izgled fakture je praktičan

Može biti teško predvidjeti gdje će se nalaziti vaš klijent kad primi i pokuša pregledati vašu fakturu.

Da biste olakšali i prilagodili se klijentima, koristite izgled fakture koji je jednostavan. Takav izgled klijent može bez problema pregledati na mobilnim uređajima ili računalima.

Također, dobar izgled fakture nudi značajke koje omogućuju klijentu da dokument vidi kao jednu stranicu, koja uključuje opciju da praktično odobri plaćanje.

Dobijte povratne informacije od svojih klijenata

Dobar izgled fakture trebao bi sadržavati značajku koja omogućuje klijentima da ocjene vaše usluge. Ocjena se može izvršiti na skali od 5 zvjezdica ili pomoću kratke napomene koja pokazuje je li klijent zadovoljan vašom izvedbom.

Povratne informacije klijenata možete iskoristiti za poboljšanje vašeg poslovanja. Klijenti će cijeniti priliku da iskažu kako im je vaša usluga pomogla u postizanju njihovih ciljeva.

Vaši će klijenti morat svjesno razmišljati o svom iskustvu, dok koriste vašu uslugu kako bi vam pružili povratne informacije. Ovaj misaoni postupak dodatno utiskuje vaš brend u njihove misli i povećava šanse za ponovnu kupnju.

Potaknite klijente da razmotre preporuke

Možete suptilno potaknuti zadovoljne klijente da upute druge da koriste vašu tvrtku. Ovo je strategija za povećanje baze korisnika. Da biste postigli ovaj cilj, u fakturu možete uključiti uočljive parole ili marketinške slogane.

Kupci koji koriste vaše poslovanje nakon preporuke, dolaze k vama otvorenog uma očekujući najbolje rezultate i vjerojatnije je da će postati dugoročni kupci.

Promovirajte svoje usluge fakturom

Ostale usluge koje pružate možete kreativno prodati fakturom. Nadogradnja se odnosi na informiranje klijenata o drugim uslugama koje bi ih mogle zanimati. Dobar izgled fakture omogućuje vam obavljanje ove marketinške aktivnosti kako biste povećali svoj prihod.

Fakture se mogu koristiti i za ponude popusta na ponovljene kupnje.

Jeste li propustili ove pogodnosti? Bez brige, možete uhvatiti korak s trendovima.

Prvo morate napraviti promjenu i početi koristiti intuitivni izgled fakture kako biste impresionirali svoje klijente i natjerali ih da se požele vratiti. Imamo širok raspon predložaka izgleda faktura koji će ispuniti sve vaše poslovne potrebe:

1. Predlošci faktura u PDF-u
2. Predlošci HTML faktura
3. Predlošci faktura u Wordu (.dotx, .doc) / Google docs
4. Predlošci faktura u Excelu (.xls) / Google sheets