Program za izradu faktura

Program za izradu faktura

Prednosti
Demo PRIJAVA
Preko 40.000 malih tvrtki nam vjeruje da ćemo kreirati i poslati fakture još od 2008. godine!
Fakturiranje
Brzo i jednostavno
Upravljanje kupcima
Jednostavna baza podataka o kupcima
Inventar
Baza podataka proizvoda i usluga
Statistika
Korisni uvidi u podatke

Inv24 je stvoren 2008. godine kao potpuno besplatan online softver za kreiranje faktura, te je u početku bio korišten za interne potrebe male europske tvrtke. Istodobno smo odlučili učiniti ga besplatnim programom za svakoga. Budući da je Inv24 vrlo brzo postao popularan, počeli smo dobivati sve više i više prijedloga kako poboljšati softver. To nas je motiviralo da kreiramo dodatni pretplatnički plan i uložimo dodatne resurse na poboljšanja softvera.

Inv24 je posebno dizajniran za vlasnike malih tvrtki koji radije sami kreiraju fakture. Vrlo je jednostavan za upotrebu i ne zahtijeva tehničko ili računovodstveno znanje. Inv24 je u potpunosti lokaliziran za više od 30 zemalja i imamo preko 40.000 registriranih tvrtki iz cijelog svijeta, uglavnom iz Europe, Sjeverne Amerike i Australije.

Naši glavni prioriteti su jednostavnost upotrebe, praktičnost, sigurnost i povjerljivost; stoga ulažemo sve napore kako bismo fakturiranje učinili još povoljnijim. Sigurno pohranjujemo vaše podatke, ne poduzimamo dodatne radnje s njima i ne prenosimo podatke trećim stranama. Možete biti sigurni da se vaši podaci čuvaju na pouzdanom mjestu i da su dobro zaštićeni strogim europskim zakonodavstvom.

INVOICE24 OÜ
Väike-Ameerika 8, 10129 Tallinn
Org nr: 12544478


KONTAKTIRAJTE NAS


Inv24 review Ivana Jedvaj
Usluge transporta
Više ne kasnim s fakturama, zahvaljujući Inv24, organizatoru osobnih faktura.
Inv24 review Marko Krištof
Građevinske usluge
Inv24 mi najbolje odgovara. Optimizirao sam poslovni proces s automatiziranim fakturiranjem.
Inv24 review Luka Merčep
Usluge popravka automobila
Ne postoji ništa što je lakše koristiti od inv24 programa. Nekoliko klikova i faktura je spremna za slanje. Najbolji računalni softver za fakture!